реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 27 » Міністр освіти і науки обіцяє підтримку проектів чернігівських студентів
20:14
Міністр освіти і науки обіцяє підтримку проектів чернігівських студентів
Міністр освіти і науки обіцяє підтримку проектів чернігівських студентів Робоча поїздка Міністра освіти і науки України Сергія Квіта завершилася оглядом історичної частини міста та спілкуванням зі співробітниками Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній».
Після відвідування Спасо-Преображенського, Борисоглібського соборів та Чернігівського колегіуму Сергій Квіт та відповідальний від Адміністрації Президента України за Чернігівську область Сергій Березенко поспілкувалися з журналістами.
На думку Сергія Березенка, у Чернігові слід активізувати діяльність щодо вивчення стародруків, які знаходяться в архівах історичного музею та колегіумі. Цю роботу, яка вже була проведена в Києво-Могилянській та Острозькій академіях, планується провести за допомогою Міністерства освіти і науки України.
У свою чергу Сергій Квіт відзначив, що чернігівські освіта, культура і туризм знаходяться у тісному зв’язку, тому він готовий надавати необхідну допомогу для вивчення та збереження нашої історичної спадщини.
Також Міністр освіти і науки пообіцяв підтримку інноваційних проектів, представлених йому у Чернігівському національному технологічному університеті. Адже їх реалізація дасть можливість у недалекому майбутньому отримувати українські високі технології.

За інформацією прес-служби облдержадміністрації



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 957 | Теги: Сергій Березенко, архітектура, Сергій Квіт, Чернігів стародавній | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar