реклама партнерів:
Головна » 2015 » Липень » 31 » Міський голова Чернігова вже просить призупинити роботи на Кордівці
18:34
Міський голова Чернігова вже просить призупинити роботи на Кордівці
Міський голова Чернігова вже просить призупинити роботи на Кордівці Чернігівський міський голова Олександр Соколов звернувся із листом до начальника управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в Чернігівській області Людмили Коваленко з проханням призупинити дію декларації підготовчих робіт на Кордівці. Лист підготовлено на прохання громадських активістів, оскільки міськрада на сьогодні не може впливати на хід будівельних робіт.

Міський голова нагадав, що рішенням Чернігівської міської ради від 26 грудня 2014 року "Про впровадження мораторію на забудову зони природних ландшафтів, обмеженої вулицями Савчука–Воїнів–інтернаціоналістів – Берегова (парк 50 років ВЛКСМ- лісопарк Кордівка)" до 1 січня 2016 року запроваджено мораторій на забудову зони природних ландшафтів, обмеженої вулицями Савчука–Воїнів -інтернаціоналістів-Берегова (парк 50 років ВЛКСМ-лісопарк Кордівка). Крім того, термін дії наданих містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки для будівництва житлового комплексу по вул. Савчука на орендованій земельній ділянці вже закінчився.

"Враховуючи негативне ставлення громади міста до дій забудовника, просимо Вас призупинити або скасувати декларацію про початок виконання підготовчих робіт", - сказано у тексті листа.

Згідно з чинним законодавством, замовник зобов'язаний упродовж семи календарних днів з дня реєстрації декларації про початок виконання підготовчих робіт письмово поінформувати місцевий орган виконавчої влади чи орган місцевого самоврядування за місцезнаходженням об'єкта будівництва про початок виконання підготовчих робіт.

Станом на 30 липня 2015 року товариство з обмеженою відповідальністю "ЄВРОКОН ПОЛІССЯ" не повідомило Чернігівську міську раду про реєстрацію вказаної вище декларації.

Ірина Синельник, міська рада







Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1047 | Теги: забудова, Кордівка, Соколов Олександр | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar