реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 30 » На Чернігівщині буде створений запасний батальйон Добровольчого українського корпусу
13:32
На Чернігівщині буде створений запасний батальйон Добровольчого українського корпусу
На Чернігівщині буде створений запасний батальйон Добровольчого українського корпусу На Чернігівщині буде створений запасний батальйон Добровольчого українського корпусу. Проте на сьогодні зібралася лише ініціативна група, яка і займатиметься створення ДУКу.
Таку інформацію 29 травня озвучили представники «Правого Сектору» та ДУКу друг «Беркут» та друг «Даня», повідомляє Чернігівщина: події і коментарі

Основні завдання, які перед собою ставить запасний батальйон – це територіальна оборона Чернігівщини та «бит» Чернігова, зокрема, боротьба з корупцією.
За словами «Беркута», на сьогоднішній день прийняте рішення, що його побратим «Даня» керуватиме ініціативною групою, а вже після наказу провідника та керівника організації він має і очолити у подальшому створений запасний батальйон.
Також, цей наказ міститиме номер запасного батальйону та заступників командира.
Майбутній командир запасного батальйону друг «Даня» київський. Також, за його словами, він один з «кіборгів», який пройшов Донецький аеропорт.

За словами «Беркута» відношення до Олексія Коржа, який на Чернігівщині очолив політичну партію «Правого Сектору» батальйон має. Але, кожен них займається своїм окремим напрямком та своєю діяльністю. «Корж займатиметься певною політичною і громадською діяльністю, а ми в політику не ліземо. Наша основна задача – це обороноздатність, охорона стратегічних об’єктів та виховання молоді»,- зазначив «Беркут».



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1023 | Теги: добровольці, АТО, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar