реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 5 » На Чернігівщині молодик на весіллі наніс гостю смертельних побоїв
18:30
На Чернігівщині молодик на весіллі наніс гостю смертельних побоїв
На Чернігівщині молодик на весіллі наніс гостю смертельних побоїв Працівники Носівського райвідділу УМВС в Чернігівській області вирахували винуватця смерті ніжинця, який приїхав на весілля. До чергової частини Носівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про смерть 23-річного жителя Ніжина. Слідчо-оперативна група виявила на тілі померлого сліди побиття. Судмедекспертиза встановила, що причиною смерті став крововилив у головний мозок, спричинений ударом тупим предметом в шию (район сонної артерії).
Чоловік приїхав в гості до свого товариша в одне з сіл Носівського району аби відсвяткувати весілля знайомого. Протягом кількох днів гість разом з товаришем вживав спиртні напої. На весіллі у нього виник конфлікт з невідомим, що переріс у бійку.
Під ранок гість із товаришем повернулися додому відпочивати, а близько полудня господиня виявила, що ніжинець помер.
Оперативники встановили коло осіб, з якими того вечора контактував померлий. Серед них був і 20-річний місцевий житель, який на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин розпочав з потерпілим бійку. В ході сутички чоловік завдав чоловіку ударів руками в область голови та шиї, чим спричинив тілесні ушкодження, від яких той помер.
Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) - карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.
Триває досудове розслідування.

За інформацією прес-служби УМВС України в Чернігівській області.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 938 | Теги: побої, Кримінал, Ніжин, вбивство | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar