реклама партнерів:
Головна » 2016 » Лютий » 5 » На Чернігівщині поліція оперативно затримала розбійника-різника
20:47
На Чернігівщині поліція оперативно затримала розбійника-різника
На Чернігівщині поліція оперативно затримала розбійника-різника Поліцейські Козелецького відділення поліції на Чернігівщині затримали мешканця Рівненської області, який завдав ножових поранень чотирьом своїм знайомим та заволодів їх майном.

До поліцейських, які чергують на стаціонарному посту Кіпті (Козелецький район) Чернігівської області, звернувся водій автомобіля «Фольксваген Т-4» і повідомив, що декілька хвилин тому у нього в автомобілі виник конфлікт між пасажирами, внаслідок якого один з чоловіків завдав ножових поранень йому та трьом пасажирам мікроавтобуса. Після чого нападник заволодів речами та грошима потерпілих, вистрибнув з машини і втік.

На затримання зловмисника черговою частиною Козелецького відділення поліції були орієнтовані усі патрулі, які працювали в тому районі. В результаті злагоджених дій поліцейські оперативно затримали правопорушника на автостанції в Носівці.

Як розповіли потерпілі, вони всі разом поверталися в Рівненську область із заробітків. Дорогою у них виник конфлікт із земляком, який вихопив ножа та почав наносити поранення пасажирам та водію.

Коли автомобіль зупинився, чолов’яга забрав речі потерпілих, близько 3 тисяч гривень, та подався геть.

Наразі поліцією Ніжинського відділу поліції по теріторіальності відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), карається позбавленням волі від 3 до 7 років. Різник затриманий в порядку статті 208 кримінально процесуального кодексу України та знаходиться в Ізоляторі тимчасового тримання.
Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 878 | Теги: Чернігівщина, Кримінал, Різник | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar