реклама партнерів:
Головна » 2016 » Червень » 7 » На Чернігівщині поліція затримала "фальшиву" "Audi"
19:15
На Чернігівщині поліція затримала "фальшиву" "Audi"
На Чернігівщині поліція затримала Номерні знаки автомобіля належать іншому транспортному засобу. Поліції водій пояснив, що легковик він нещодавно купив у Києві.

5 червня в Прилуках під час несення служби з нагляду за дорожнім рухом поліцейські Прилуцького відділу поліції зупинили автомобіль «Audi A6» під керуванням 26-річного місцевого жителя.

В ході перевірки документів було встановлено, що записи в реєстраційних документах не співпадають з базами даних. Більше того, державні номерні знаки «Audi A6» належать іншому транспортному засобу. Водій пояснив, що автівку він придбав два тижні тому у Києві, про що тепер дуже шкодує.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною1 статті 358 Кримінального кодексу України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) - карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Автомобіль поміщено на спеціальний майданчик для утримання транспортних засобів, триває перевірка.

За матеріалами сектору комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області




Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 848 | Теги: крадіжка, автомобіль, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar