реклама партнерів:
Головна » 2024 » Квітень » 19 » На Чернігівщині попрощалися з 25-річною поліцейською Аліною Миколаєць
18:53
На Чернігівщині попрощалися з 25-річною поліцейською Аліною Миколаєць
На Чернігівщині попрощалися з 25-річною поліцейською Аліною Миколаєць «Вона пишалась бути поліцейською і служити суспільству»: на Чернігівщині попрощалися з 25-річною поліцейською Аліною Миколаєць.
Лейтенант поліції загинула від осколкового поранення внаслідок ракетного удару по Чернігову, який 17 квітня завдала російська армія. Сьогодні Аліну Миколаєць провели в останню путь, - інформує полція Чернігівської області.

Церемонія прощання відбулася у рідному місті поліцейської – Носівці Ніжинського району. Попрощатися з Аліною Миколаєць прибуло керівництво Головного управління Нацполіції у Чернігівській області, а також близько сотні колег.
Аліна була єдиною дитиною у матері Оксани Григорівни, яка ростила доньку сама.
– Вона так пишалась бути поліцейською! Хотіла служити суспільству, захищати людей у такий важкий час. Казала: «Мамо, я щаслива! Поліція - це справа мого життя, моє покликання. Я знайшла себе!» – говорить мати загиблої Оксана Григорівна.
Аліна Миколаєць поповнила лави поліції Чернігівщини в червні 2023 року. Віддана своїй справі, завжди доброзичлива, дуже відповідальна і сумлінна – так про неї відгукуються колеги.
– На жаль, війна забирає найкращих. Аліна свідомо обрала професію поліцейської – складну і важку, яка покликана захищати та допомагати людям. Саме такою і була Аліна. Для усього колективу поліції Чернігівської області це дуже важка втрата… Аліна назавжди залишиться в наших серцях та пам’яті, – сказав заступник начальника Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Ігор Волокітенко.
Аліна Миколаєць знала кілька іноземних мов, працювала на посаді інспектора відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління.
– На службі вона все схоплювала «на льоту». Вона була світлою і щирою дівчиною, яка любила свою роботу і прагнула досягти успіхів. У неї все життя було попереду… Але його цинічно забрав ворог. Не забудемо і не пробачимо, –каже начальник відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління Олексій Зотов.
Загибель молодої поліцейської – це непоправна втрата для усієї поліцейської родини Чернігівщини.
Весь гарнізон Національної поліції висловлює щирі співчуття рідним і близьким Аліни!
Вічна пам'ять!





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 983 | Теги: ракета, Чернігів, рашисти, Аліна Миколаєць, прощання | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar