реклама партнерів:
Головна » 2022 » Серпень » 15 » На Чернігівщині роздають безкоштовний хліб
20:44
На Чернігівщині роздають безкоштовний хліб
На Чернігівщині роздають безкоштовний хліб На Чернігівщині випікають та безоплатно роздають хліб для гуманітарних потреб жителів. Для цього за координації і підтримки Чернігівської ОВА область отримала 90 тонн борошна.
Підприємство з іноземними інвестиціями «Вайтерра Україна» безоплатно пожертвувало державі зерно. Державна продовольчо-зернова корпорація за договором з Мінагрополітики України переробляє його і далі виступає дистриб’ютором борошна для забезпечення гуманітарних потреб і продовольчої безпеки населення в умовах воєнного стану.

На Чернігівщині у цьому напрямі зголосилося працювати ТОВ «Чернігівський хлібокомбінат №2». З наданого борошна там випікають хліб «Кременчуцький» вагою 600 грамів.

«З 10 серпня розпочато безоплатну роздачу хліба у громадах області. Здійснено три виїзди: мікрорайон Бобровиця у Чернігові, села Новоселівка, Киїнка, Павлівка, Лукашівка, Ягідне, Іванівка. Населенню роздали три тисячі хлібин. Упродовж наступних тижнів географія виїздів розширюватиметься», — розповів директор Департаменту агропромислового розвитку ОВА Олег Крапивний.

Згідно з домовленістю між Чернігівським хлібокомбінатом №2, Киселівською селищною громадою та Чернігівською ОВА, 16 серпня безоплатно хліб отримають мешканці сіл Боромики, Снов’янка та Брусилів.

Упродовж тижня така допомога надійде в громади на півночі області, які потерпають від ворожих обстрілів.

За повідомленням Державної продовольчо-зернової корпорації, Чернігівська область є піонером в Україні з реалізації ініціативи у співпраці з підприємством «Вайтерра Україна» та АТ «ДПЗКУ». На сьогодні є домовленість про виділення для області додатково 100 тонн борошна.

ТОВ «Чернігівський хлібокомбінат №2» — основний виробник хліба та хлібобулочних виробів у Чернігівській області. Постачає продукцію майже у всі торговельні мережі обласного центру, а також забезпечує хлібом райони Чернігівської області.

Увага! Про наступні локації роздачі хліба — слідкуйте за оголошеннями від місцевих органів влади.

За повідомленням Департаменту агропромислового розвитку
Чернігівської обласної військової адміністрації




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1662 | Теги: Чернігівщина, ХЛІБ, благодійні акції | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar