реклама партнерів:
Головна » 2016 » Листопад » 1 » На Чернігівщині виявлено кілька самочинних будівництв
22:21
На Чернігівщині виявлено кілька самочинних будівництв
На Чернігівщині виявлено кілька самочинних будівництв Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Чернігівській області в жовтні 2016 року виявлено 5 фактів самочинного будівництва.

Зокрема, будівельні роботи без відповідних дозвільних документів проводилися на об’єктах «Будівництво господарських будівель по вул. Чапаєва, 23 в с. Свидовець Бобровицького району», «Будівництво житлового будинку та господарських будівель по вул. Шутова, 25 в с. Браниця Бобровицького р-ну», «Будівництво капітального гаражу по вул. Гетьманівська в м. Батурин», «Реконструкція житлового будинку та будівництво господарських будівель по вул. Гімназичній, 2-А в м. Прилуки», «Будівництво господарської будівлі по вул. Транспортна, 18 в м. Мена».

Будівельні роботи на даних об’єктах було зупинено. За результатами перевірок посадовими особами Інспекції складено протоколи про адміністративні правопорушення, надано приписи про усунення порушень.

Загалом в усіх регіонах України в січні-вересні 2016 р. Держархбудінспекція перевірила 18,1 тис. будівельних об’єктів та виявила 5,8 тис. порушень містобудівного законодавства, що на 20% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

За інформацією прес-служби ДАБІ України



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 784 | Теги: ДАБІ, будівництво, Чернігівщина | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar