реклама партнерів:
Головна » 2022 » Квітень » 17 » На Чернігівщині знято заборону на продаж алкогольних напоїв
14:44
На Чернігівщині знято заборону на продаж алкогольних напоїв
На Чернігівщині знято заборону на продаж алкогольних напоїв 16 квітня на території Чернігівської області зняли заборону на продаж алкогольних напоїв, яка тривала з 26 лютого 2022 року.
Таке розпорядження видав начальник обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус. Органи місцевого самоврядування мають право самостійно забороняти чи обмежувати реалізацію алкоголю на території громад.
"Пом’якшення обмежень пов’язане зі стабілізацією ситуації на Чернігівщині після деокупації та покликане сприяти відновленню економіки і торгівлі, а також збільшити надходження до бюджетів", – йдеться у згаданому розпорядженні.

Новгород-Сіверська та Семенівська громади прийняли рішення не давати дозвіл на продаж алкоголю на своїх територіях. Відповідні укази підписали Семенівський міський голова Сергій Деденко та Новгород-Сіверська міська голова Людмила Ткаченко.
Ніжинська міська рада вирішуватиме питання продажі алкоголю завтра, 18 квітня. Про це Суспільному повідомив міський голова Олександр Кодола. Станом на 17 квітня – заборона на продаж алкоголю у Ніжині не діє.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1092 | Теги: алкологоль, Чернігівщина, продаж, війна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar