реклама партнерів:
Головна » 2022 » Липень » 11 » На кордонах Сумської та Чернігівської областей ударні групи ворога відсутні
16:34
На кордонах Сумської та Чернігівської областей ударні групи ворога відсутні
На кордонах Сумської та Чернігівської областей ударні групи ворога відсутні Державна прикордонна служба України не фіксує формування ударних груп на кордонах з Білоруссю, а також у Брянській і Курській областях РФ.
про це повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко під час брифінгу

"На кордонах Сумської та Чернігівської областей формування ударних груп ворога, які б могли здійснити наступ на Україну, не спостерігається", зазначив Андрій Демченко.

Однак в прикордонних районах перебувають воєнізовані підрозділи для демонстрації присутності, аби не дозволити ЗСУ перекинути війська на інші напрямки.
Демченко додав, що РФ активно використовує засоби радіоелектронної боротьби та продовжує обстрілювати українські міста. Зокрема, протягом тижня зафіксовано близько 130 обстрілів прикордонних територій.

Як повідомлялося, в ніч на 11 липня над територією Білорусі кружляв російський літак ДРЛО А-50, що допомагав винищувачам наводитися на цілі в Україні.
У червні Володимир Зеленський доручив провести перевірку готовності у чотирьох областях України через можливе вторгнення з боку Білорус.

За матеріалами: Українська правда



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1915 | Теги: ударні групи, Чернігівщина, Кордон, Сумщина, російсько-українська війна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar