реклама партнерів:
Головна » 2016 » Листопад » 25 » На території "Хімволокно" стався вибух, є постраждалі
20:34
На території "Хімволокно" стався вибух, є постраждалі
На території У Чернігові на одному з підприємств, що розташовується на території колишнього хімічного підприємства "Хімволокно", сьогодні, 25 листопада, стався вибух.

Вибух стався близько 12:00. Патрульні, що прибули на місце події, з’ясували, що підприємство займається фасуванням торфу для садово-городніх робіт.

Вказано, що сьогодні зранку машина привезла черговий вантаж з торфом з Гончарівська. "Коли ж добриво почало рухатися транспортером, один з співробітників побачив в ньому "залізяку". За допомогою лопати він відкинув її на підлогу. Внаслідок удару невідомий предмет вибухнув.

Правоохоронці припускають, що це була міна", - зазначається в повідомленні.

Наразі на місці пригоди працюють вибухотехніки. Зазначимо, що внаслідок вибуху постраждало троє чоловік - один в важкому стані, ще двоє - отримали травми середньої тяжкості.

По факту вибуху в Чернігові на території колишнього хімічного підприємства "Хімволокно" поліція розпочала кримінальне провадження. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Чернігівської області.
"Відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 271 Кримінального кодексу України (порушення вимог законодавства про охорону праці) - карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на той самий строк", - сказано в повідомленні.

Так, за попередніми висновками вибухотехніків, здетонував боєприпас часів Другої світової війни. Точну ідентифікацію боєприпасу фахівці проведуть після експертизи його уламків.

Триває досудове розслідування.

Зазначимо, що всі троє постраждалих наразі госпіталізовані.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 882 | Теги: Хімволокно, Чернігів, вибух | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar