реклама партнерів:
Головна » 2017 » Грудень » 27 » На Валу знайдені безхозні гармати і пам’ятник Тарасу Шевченку
20:54
На Валу знайдені безхозні гармати і пам’ятник Тарасу Шевченку
На Валу знайдені безхозні гармати і пам’ятник Тарасу Шевченку На території земельної ділянки площею 19,0471 га, яка перебуває на праві постійного користування у національного архітектурно-історичного заповіднику «Чернігів Стародавній» Міністерства культури України знаходяться пам’ятник Т. Г. Шевченку та чавунні гармати з бастіонів Чернігівської фортеці XVII-XIX ст. у кількості 12 шт. з лафетами.

Під час інвентаризації управлінням житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради виявлено об’єкти на території парку ім. Коцюбинського, які не перебувають на балансі підприємств, установ, організацій, в тому числі пам’ятник Т. Г. Шевченку та чавунні гарматиу кількості 12 шт. з лафетами. Вказані вище об’єкти не перебувають у комунальній власності територіальної громади м. Чернігова і балансоутримувач їх не відомий. За результатами запитів зроблених фондом комунального майна міської ради, зазначені об’єкти не перебувають у державній власності та не належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області.

Згідно з діючим законодавством України, в разі, якщо власник майна не відомий, особа, яка виявила майно (річ), набуває право власності на неї після спливу шести місяців з моменту повідомлення (заяви) про знахідку відповідно до ст. 338 Цивільного кодексу України.

Відповідно до зазначеного вище, Чернігівська міська рада повідомляє про «знахідку» пам’ятника монументального мистецтва Т. Г. Шевченку та чавунних гармат з бастіонів Чернігівської фортеці XVII-XIX ст.. у кількості 12 шт. з лафетами.Власників вказаних вище об’єктів просимо звернутися до фонду комунального майна Чернігівської міської радиза адресою: м. Чернігів, вул. Мстиславська, 8, кімн. 3, тел. 77-88-62) з підтверджуючими документами в шестимісячний термін після дня публікації оголошення.

Після спливу шестимісячного терміну до зазначених вище обєктів, розташованих на території м. Чернігова, буде застосовано процедуру по прийняттю їх у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова

Фонд комунального майна Чернігівської міської ради



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 841 | Теги: Шевченко, гармати, Вал | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar