реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 28 » На засіданні Громадської ради при ОДА затвердили голів комітетів
18:01
На засіданні Громадської ради при ОДА затвердили голів комітетів
На засіданні Громадської ради при ОДА затвердили голів комітетів Громадська рада при облдержадміністрації провела 27 травня чергове засідання.
На початку засідання голова ради Вадим Антошин повідомив про вибуття двох членів ради. Один з них, член громадської організації «Ніжинська правозахисна група» Микола Науменко, помер. Члени Громадської ради вшанували його пам'ять хвилиною мовчання.

На порядок денний винесено шість питань. Серед яких: внесення змін до Положення про Громадську раду при облдержадміністрації, затвердження голів комітетів та вибори заступників голови і президії Громадської ради. Також зібрання мало затвердити орієнтовний план роботи.
Проте, зокрема через невизначеність поширення дії постанови КМУ від 8 квітня 2015 року № 234 «Про внесення змін до постанов КМУ від 05 листопада 2008 року № 976 та від 03 листопада 2010 року № 996», було вирішено перенести на наступне засідання питання внесення зміни до Положення дорадчого органу.
Втім, на засіданні затвердили голів 23 комітетів, шляхом голосування за списком.

Також громадське зібрання вирішило звернутися до Управління охорони здоров’я ОДА, голови обласної ради Миколи Звєрєва щодо ненадання Лікувально–профілактичним закладом «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Чернігівської облради інформації на запит громадської організації про витрачання державних коштів; також підготовлені звернення щодо передачі громаді області бази відпочинку, що належить обласній прокуратурі та відкриття в Чернігові дитячо-юнацької спортивної школи з плавання.

За відсутності кворуму Громадська рада не змогла затвердити орієнтовний план роботи та обрати склад президії. Також не обрані заступники голови Громадської ради.
Наступне засідання має відбутися в кінці червня.

Джерело: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1009 | Теги: Чернігівщина, громадскість, громадська рада | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar