реклама партнерів:
Головна » 2019 » Липень » 18 » Ніжинська громада може залишитись без автовокзалу?
11:30
Ніжинська громада може залишитись без автовокзалу?
Ніжинська громада може залишитись без автовокзалу? Про таку загрозу для громади Ніжина велась розмова на засіданні сесії міської ради 17 липня.
Про це повідомляє сайт “Нежатин

Чернігівське обласне підприємство автобусних станцій хоче встановити межі земельної ділянки на якій розміщується автостанція «Ніжин». Для цього потрібен дозвіл міської ради. На користь цього рішення є й постанова суду. Але ніжинські депутати вирішили не голосувати за прийняття цього рішення. Все через те, що існує ймовірність, що після встановлення меж, керівництво підприємства має право продати будівлю автостанції, а на земельну ділянку може претендувати новий власник. Таким чином громада може втратити автовокзал, а разом з тим виникнуть проблеми з автобусними перевезеннями міжміських сполучень.

Перед тим як проголосувати «За», депутати визначились, що мають отримати гарантію від підприємства, що хоча б частка автостанції залишиться для обслуговування громади. Інакше владі міста доведеться шукати нову території для автовокзалу, а це вартуватиме великих затрат і займе довгий час.

На наступне засідання сесії буде запрошено представників керівництва підприємства автобусних станцій. Ніжинські депутати проситимуть гарантії на користь громади.

У ході голосування «За проголосували лише 6 депутатів, чого не було достатньо для прийняття рішення.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1068 | Теги: Ніжин, автовокзал, депутати | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar