реклама партнерів:
Головна » 2016 » Травень » 27 » Новий сайт Національного заповідника «Чернігів стародавній»
20:50
Новий сайт Національного заповідника «Чернігів стародавній»
Новий сайт Національного заповідника «Чернігів стародавній» Цього року значно зросла кількість відвідувачів в Національному архітектурно-історичному заповіднику «Чернігів стародавній». Кожного дня є замовлення з різних міст України, особливо «урожайна» субота — від 5 до 10 груп щосуботи. І це добре, що український турист зацікавився своїми архітектурними пам’ятками!

Для шанувальників старовини створено новий сайт Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній» http://oldchernihiv.com
На ньому є інформація про пам’ятки заповідника, сторінка новин, про діяльність національної установи, статті про фондові колекції музею, історію Чернігова.

Для чернігівців та гостей міста — розділ «Відвідувачам», де подається інформація про заповідник, події, вартість послуг (прайс-лист), передбачено замовлення екскурсії. Для зручності гостям Чернігова — карта.

Також є сторіночка — «Книжкова крамниця», де розміщена інформація про видання Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній».

Формування сайту ще не завершено, будемо вдячні порадам та партнерам.

Сергій Черняков, «Чернігів стародавній».



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1296 | Теги: турист, сайт, Чернігів стародавній | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar