реклама партнерів:
Головна » 2017 » Червень » 9 » Один з основних світових виробників протипожежного обладнання відкриє завод у Чернігові
07:45
Один з основних світових виробників протипожежного обладнання відкриє завод у Чернігові
Один з основних світових виробників протипожежного обладнання відкриє завод у Чернігові Підписаний Меморандум про взаєморозуміння між трьома сторонами: Чернігівською обласною державною адміністрацією, Чернігівською міською радою та Компанією NAFFCO.

8 червня в приміщенні Чернігівської обласної державної адміністрації підписаний Меморандум про взаєморозуміння між трьома сторонами: Чернігівською обласною державною адміністрацією, Чернігівською міською радою та Компанією NAFFCO. Документ підписали Голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко та Генеральний представник компанії NationalFireFightingManufacturingFZCO (NAFFCO) в Україні Абед Алуан.

Відповідно до положень Меморандуму, арабська компанія як інвестор має намір відкрити в Чернігові завод з виробництва протипожежного обладнання. Продукція цього заводу вироблятиметься під торгівельною маркою NAFFCO, але маркуватиметься як «Зроблено в Україні».

Чернігівська міська рада та облдержадміністрація в рамках чинного законодавства України сприятимуть організації нового виробництва з іноземними інвестиціями на території обласного центру.

Сторони зобов’язалися діяти на засадах взаємної вигоди для досягнення поставлених цілей на основі принципів прозорості, відкритості, законності, рівноправності, партнерства, взаємодопомоги та урахування взаємних інтересів один одного.

На даний час обсяг інвестицій не відомий, але за словами представників компанії NAFFCO для старту планується інвестувати приблизно від 1,5 млн до 3 млн доларів США.

Перед підписанням Меморандуму представник кожної сторони сказав кілька слів для преси.

Валерій Куліч:
- У нас приємна подія: ми плануємо підписати Меморандум з компанією NAFFCO, яка планує збудувати виробничі потужності на території міста Чернігова. Підписання цього Меморандуму підкреслить зацікавленість нашої області в цьому проекті. Ми сподіваємося, що найближчим часом це підприємство буде збудоване, що дасть можливість створити також нові робочі місця.

Абед Алуан:
- Компанія NAFFCO виробляє протипожежні системи і є в цьому одним зі світових лідерів. Ми дуже раді, що будемо працювати разом, випускати продукцію, і дай Бог, щоби все здійснилося добре.

Владислав Атрошенко:
- Це дуже важливо для розвитку нашого міста. Де саме буде розміщений новий завод, поки невідомо. Обирати місце - право інвестора. Ми пропонували декілька варіантів, у тому числі й на території технопарку "Хімволокно", де є й можливість підключення до електромереж. Але інвестори, можливо, мають свої погляди на це. Якщо вони збираються будувати приміщення з нуля, то це може бути якесь інше місце.

У нас велися перемовини з представниками арабської фірми й вони зрозуміли, що тут владі не потрібно нічого дарувати або виконувати якісь спеціальні умови. Ми їх із задоволенням підтримаємо у виробничих питаннях та питаннях облаштування.

Вони зараз планують інвестувати в чернігівське виробництво 2-3 млн дол. США. Це не надто великий обсяг інвестицій, але ми зацікавлені в них, тому що наша мета - розвиток міста і створення нових робочих місць. Тому ми відкриті й хочемо, щоб вони розвивалися.

Довідково:
Компанія NAFFCO заснована в м Дубай (Об'єднані Арабські Емірати) і є провідним світовим виробником і постачальником рішень в сфері забезпечення безпеки людей, представлена в понад 100 країнах світу.

NAFFCO є одним з лідерів світового ринку з виробництва і постачання висококласного протипожежного устаткування, систем протипожежного захисту, систем пожежної сигналізації, а також розроблення інженерних рішень щодо забезпечення захисту й безпеки (аварійні системи безпеки, автомобілі швидкої допомоги, мобільні госпіталі, аеродромні пожежні автомобілі тощо).



Категорія: ЕКОНОМІКА | Переглядів: 1029 | Теги: економіка, NAFFCO, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar