реклама партнерів:
Головна » 2018 » Вересень » 16 » Огiрковий фестиваль у Нiжинi
08:48
Огiрковий фестиваль у Нiжинi
Огiрковий фестиваль у Нiжинi Огірковий пиріг, огірок-байкер, фото зона з огірком та багато всього гарного та зелененького можна було побачити в Огірковій столиці України – Ніжині!
15 вересня всю свою креативність та невичерпну фантазію продемонстрували в парку імені Т. Шевченка ніжинські школи, садочки, заклади позашкільної освіти, організації, вищі та професійно-технічні заклади, а також митці нашого славетного міста!
Конкурси, забавки та лотереї чекали містян та гостей. Все різнобарв’я огіркової фантазії можна було побачити на стендах наших місцевих умільців!
Огірковий кактус та зелена лялька-мотанка, шахи та арка бажань, пекельна кухня та стародавній Ніжин, інтернаціональний огірок – єврей та величезна купюра – все це було у зелених тонах та з присмаком огірків.
Розважали всіх присутніх дитячі колективи, а також талановитий оркестр. Між виставковими рядами ходили величезні огірки, чоловіча та жіноча фігури, пара огірків фотографувалася з присутніми.
Загадати бажання можна було біля самісінького входу до парку Шевченка, адже там встановили арку бажань.
Дуже багато ніжинців одяглися в традиційні кольори огірка та демонстрували свою любов до звичаїв і традицій рідного міста!

Джерело: Нежатин



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 595 | Теги: Ніжин, огірковий фестиваль | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar