реклама партнерів:
Головна » 2017 » Червень » 7 » Оголошується конкурс на заміщення вакантних керівних посад
09:45
Оголошується конкурс на заміщення вакантних керівних посад
Оголошується конкурс на заміщення вакантних керівних посад Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА відповідно до Закону України «Про культуру» оголошує конкурс на заміщення посади директора КЗ «Чернігівський обласний художній музей імені Г.Галагана» Чернігівської обласної ради, директора КЗ «Обласний методичний центр навчальних закладів культури і мистецтв» Чернігівської обласної ради та директора КЗ «Новгород-Сіверський історико-культурний музей-заповідник «Слово о полку Ігоревім».

У конкурсі можуть брати участь особи, які мають вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіють державною мовою та здатні за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.
Документи на участь приймаються протягом 30 днів з дня публікації оголошення про проведення конкурсу. Особа, яка бере участь у конкурсі, подає такі документи:
- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
- автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
- копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;
- два рекомендаційні листи довільної форми;
- мотиваційний лист довільної форми.

Публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років кандидати презентують під час другого засідання конкурсної комісії.

Особа може подати інші документи на свій розсуд, які можуть засвідчити його професійні чи моральні якості.
Відповідальність за достовірність поданої інформації несе кандидат.
Зазначені документи надсилати на поштову та електронну адресу або подавати особисто до Департаменту за адресою: вул. Коцюбинського, 70, м. Чернігів, 14000, відповідальна особа – Вознюк М.В., контактний телефон: (0462) 676-562, електронна адреса: dep@cult.gov.ua з позначкою «документи на конкурс».

Департамент розпочинає формування конкурсної комісії з дня публікації оголошення про проведення конкурсу.
Конкурсний добір закінчується не пізніше двох місяців з дня оголошення конкурсу.

Департамент просить громадські організації у сфері культури відповідного функціонального спрямування подати по три кандидатури, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії, протягом 20 днів з дня оголошення конкурсу.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 859 | Теги: вакансії, Конкурс, культура | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar