реклама партнерів:
Головна » 2019 » Липень » 1 » Парламентські вибори. У шести чернігівських виборчих округах 95 кандидатів у депутати
05:37
Парламентські вибори. У шести чернігівських виборчих округах 95 кандидатів у депутати
Парламентські вибори. У шести чернігівських виборчих округах 95 кандидатів у депутати У попередніх публікаціях на сайті «Чернігівський формат» на сторінці «Політика» вже розповідалося про ситуацію на чернігівських виборчих округах. Однак, за тиждень відбулися зміни. Проаналізуємо кожен з округів, поговоримо і про лідерів.

На виборчому окрузі № 205 без змін (межі округу: Деснянський район, частина Новозаводського району міста Чернігова). Тут зареєструвалося 15 кандидатів: 8 – від партій і 7 – самовисуванці.
Основним претендентом на путівку у ВР залишається екс-голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч, самовисуванець. Він вже розпочав агітаційну кампанію.

Активізувалися бажаючі здобути мандат нардепа на виборчому окрузі № 206. За тиждень їх стало удвічі більше. Відтак, маємо 14 претендентів: 8 – від партій і 6 – самовисуванці. До речі, тут «підтягнулися» представники від політичних партій.
Межі округу: частина Новозаводського району міста Чернігова, Ріпкинський та Чернігівський райони.

«Головним» на окрузі залишається нардеп, самовисуванець Максим Микитась, він активно веде агітаційну кампанію.
Конкурентів тепер у нього побільшало.
Політики: Сергій Андреєв (киянин, директор ТОВ "Будівельна Компанія "Сучасні Муніципальні Технології", від партії «Свобода); Вадим Антошин (підприємець з Чернігова, від партії «Опозиційна платформа – за життя»); Олексій Дем’яненко (директор, підприємство споживчої кооперації "Універбаза", чернігівець, від партії «Опоблок»); Олександр Ларченко (голова Чернігівської районної ради, від Радикальної партії Олега Ляшка); Володимир Лисенко (тимчасово не працюючий, чернігівець, від партії «Європейська Солідарність»); Антон Марчук (директор, ТОВ "Белтранс", з Київщини, від «Батьківщини»); Антон Поляков (підприємець з Чернігова, «Слуга народу»); Григорій Ткаченко (голова фермерського господарства "Напорівське", з Чернігівського району, від Аграрної партії).

На окрузі балотуються і самовисуванці: Сергій Косян з Київщини, регіональний менеджер ГО «Політичної партії «Слуга народу», член Політичної партії «Слуга народу»; Віталій Панченко з Чернігова, тимчасово не працює, безпартійний; Марина Рейко з Чернігівщини, менеджер адміністративної діяльності ТОВ «СМЕНА», безпартійнa; Олег Скварський з Чернігова, тимчасово не працює, безпартійний; Сергій Третяк з Київщини, координатор ГО «Політичної партії «Слуга народу», член Політичної партії «Слуга народу».

Тож на одному окрузі бачимо трьох «слуг народу». До речі, партія «Слуга народу» подала позов до ЦВК з вимогою вказати у виборчих бюлетенях інформацію про безпартійність «кандидатів-клонів», які збрехали про свою належність до партії. В Україні таких клонів нараховано 9, зокрема, у 206 виборчому окрузі «засвітилися»: Третяк Сергій Вікторовича і Косян Сергій Сергійович.
Ось така фініта ля комедія…

На виборчому окрузі № 207 також активізувалися кандидати у нардепи (було 9, а тепер 17). 6 претендентів – від партій, 11 – самовисуванці.
Межі виборчого округу: місто Новгород-Сіверський, Городнянський, Коропський, Корюківський, Новгород-Сіверський, Семенівський, Сновський, Сосницький райони.

В окрузі № 207 один з лідерів нардеп Анатолій Євлахов. Разом з тим, у нього кілька сильних конкурентів.

Отже, додалися кандидати від партій: Дмитро Блауш (директор ТОВ "БЛАУШ", чернігівець, від РПЛ); Максим Зуєв (керівник ТОВ "Артмедіа АДВ", місто Дніпро, «Слуга народу»); Микола Левківський (директор, районне заготівельно-виробниче об’єднання Городнянської райспоживспілки, з Чернігівщини, «Опоблок»); Олексій Овчаренко (консультант з розвитку малого та середнього бізнесу, "ІНТЕРНЕШНЛ ТРЕЙДІНГ ГРУП" ЛТД, з Києва, «Опозиційна платформа – за життя»); Володимир Селянський (підприємець, Коропський район, «Батьківщина»).
Раніше, тут був зареєстрований від партії лише Ігор Романенко («Наш край»).

Самовисуванці: Юрій Дячук (27 років, проживає у с. Черешеньки Коропського району, позапартійний); Анатолій Євлахов (38 років, проживає в м. Києві, позапартійний); Андрій Жадченко (48 років, проживає в м. Городні, позапартійний); Ігор Рибаков (43 роки, проживає у с. Грем’яч Новгород–Сіверського району, позапартійний); Руслан Ригованов (45 років, проживає у Києві, позапартійний); Сергій Сергієнко (52 роки, проживає у Новгороді–Сіверському, позапартійний); Роман Солодаренко (35 років, проживає у с. Кудрівка, Сосницького району, позапартійний); Алла Ярова ( 52 роки, проживає у с. Комань Новгород – Сіверського району, позапартійна).
Додалися ще самовисуванці Олександр Бондар (виконавчий директор, Приватне підприємство "СЛУГА НАРОДУ" ППО АТ "СЛОВ’ЯНСЬКІ ШПАЛЕРИ-КФТП" ППЛГУ", з Одеси) та Дмитро Кошовий (заступник директора, приватне підприємство "СЛУГА НАРОДУ" ЗЕ! ДЕПУТАТ", з Києва); Олександр Салівон (старший слідчий, Чернігівський відділ поліції ГУНП в Чернігівській області).

Таким чином, на цьому окрузі також спостерігається активність «слуг народу»: Зуєв, Бондар, Кошовий.

Виборчий округ № 208 (межі округу: Бахмацький, Борзнянський, Куликівський, Менський, Талалаївський райони, частина Ічнянського району).
Тут без змін: зареєструвалися 11 кандидатів (7 – від партій, 4 – шляхом самовисування).
Головним претендентом у ВР є народний депутат Валерій Давиденко.

Виборчий округ № 209 (межі округу: місто Ніжин, Варвинський, Ніжинський, Носівський, Срібнянський райони, частина Ічнянського району).
Без змін. 19 кандидатів! 10 самовисуванців, і 9 від політичних партій.
Тут представлений політичний важковаговик, діючий народний депутат Олександр Кодола.

Виборчий округ № 210 (межі округу: місто Прилуки, Бобровицький, Козелецький, Прилуцький райони).
Тут теж без змін: 19 кандидатів (11 – від партій, 8 – самовисуванці).

Головним претендентом на мандат у ВР вважається народний депутатат Олег Дмитренко, самовисуванець. Серйозним конкурентом у нього є голова Прилуцької райради Василь Малик, висунутий партією «Європейська солідарність».

Таким чином, у шести чернігівських виборчих округах балотується 95 кандидатів у депутати (49 – від партій, 46 – самовисуванці).
Далі буде…

Сергій Васильченко, «Чернігівський формат».



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1188 | Теги: парламентські вибори, Політика, депутати | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar