реклама партнерів:
Головна » 2018 » Вересень » 12 » Патріотизм має бути трендом серед молоді
10:47
Патріотизм має бути трендом серед молоді
Патріотизм має бути трендом серед молоді На цьому наголосила заступник голови ОДА Наталія Романова під час сьогоднішнього засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при ОДА.
Також вона зазначила, що у прикордонні робота в цьому напрямку має бути в рази потужнішою.

– Методика національно-патріотичного виховання має бути цікавою та невимушеною. Прививати любов силою не можна. Повага до героїв, які захищають цілісність нашої держави на сході, має йти від серця, – акцентувала Наталія Романова.

Варто зазначити, що активну участь у вихованні молоді бере ГО «Єдина родина Чернігівщини». Як зазначив її керівник Микола Шанський, члени організації охоче беруть участь в усіх запропонованих заходах, а з початком навчального року відвідують тематичні шкільні виховні години.

Про проведення тематичних змін національно-патріотичного спрямування у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку розповіла Олена Соронович, заступник начальника Управління освіти і науки облдержадміністрації. Зокрема вона зазначила, що вже втретє, за бажанням школярів, профіль однієї зі змін літньої школи – національно-патріотичне виховання, що свідчить про зацікавленість дітей.

Не оминули і питання відключення аналогового телемовлення на територіях, що межують з Російською Федерацією. Хоча з 1 вересня такий тип передачі телесигналу відключений на більшій частині території України, на Чернігівщині до 1 травня наступного року він працюватиме у північних районах.

Про запровадження проведення обласного конкурсу з визначення проектів національно-патріотичного виховання повідомила Ніна Лемеш, наголосивши, що дедлайн уже близько, тож варто пришвидшити подання документів.

Людмила Зіневич, засновниця «Безкоштовних курсів української мови», поінформувала про заплановану «Покровську книжкову толоку», а також зауважила, що на прийдешній набір курсів уже записалося 896 осіб охочих.

Детальніше обговорили й реалізацію патріотично-виховної програми «Що для тебе – Україна», яка дозволить молоді візуалізувати власне бачення патріотизму.

Джерело: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 831 | Теги: молодь, Чернігівщина, Романова Наталія | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar