реклама партнерів:
Головна » 2020 » Червень » 2 » Перша смерть від коронавірусу в Чернігові
17:20
Перша смерть від коронавірусу в Чернігові
Перша смерть від коронавірусу в Чернігові Станом на 13.00 2 червня в Чернігівській області +15 нових випадків коронавірусу. Із них десять – у місті Чернігові. Усі – з числа контактних. Двоє осіб госпіталізовано, решта на амбулаторному лікуванні. ПЛР-тест підтвердив Сovid-19 у двох жителів Чернігівського району. Ще двох хворих виявлено в Козелецькому районі та одного – в Городнянському. Усі вони з кола контактних осіб. Лікуються амбулаторно.

Є хороші новини. Загалом упродовж доби одужали 12 хворих. Із них 7 – із Бобровицького району, троє – з Чернігова та одна жінка – з Ніжина. Також із лікарні виписали хвору з Городнянщини.

На жаль, маємо летальний випадок. Сьогодні у 2-й міській лікарні померла 94-річна пацієнтка з Covid-19, мала супутні захворювання. Загальна ситуація в області така: 80 пацієнтів одужали; 19 перебувають на госпіталізації в закладах охорони здоров’я; 81 – на амбулаторному лікуванні; 7 летальних випадків; 5 виявлених в області хворих переведено на лікування за місцем проживання (до Києва). Загалом в області підтверджено 192 випадки коронавірусної інфекції. За минулу добу обласним лабораторним центром проведено 221 ПЛР-дослідження.

Джерело: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 561 | Теги: Чернігівщина, інфекція, коронавірус | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar