реклама партнерів:
Головна » 2020 » Березень » 3 » Підприємці Чернігівщини констатують погіршення бізнес клімату
14:27
Підприємці Чернігівщини констатують погіршення бізнес клімату
Підприємці Чернігівщини констатують погіршення бізнес клімату Майже 400 підприємців Чернігова та області зібрались сьогодні на Надзвичайному форумі реального сектору економіки Чернігівщини. Гостра необхідність публічного формату зборів обумовлена різким погіршенням бізнес клімату у другому півріччі 2019 та початку 2020 років.

Майже 400 підприємців Чернігова та області зібрались сьогодні на Надзвичайному форумі реального сектору економіки Чернігівщини. Гостра необхідність публічного формату зборів обумовлена різким погіршенням бізнес клімату у другому півріччі 2019 та початку 2020 років.

Організаторами Форуму виступили авторитетні в регіоні підприємницькі об'єднання: Чернігівське обласне об’єднання організацій роботодавців «Сіверщина», Чернігівська регіональна торгово-промислова палата, Громадське об’єднання «Сяйво Сіверщини», Асоціація роботодавців Чернігівщини та Антикорупційна громадська спілка «Совість».

На дискусійних панелях представники промислового виробничого сектору, аграрної та переробної галузей, експортерів, виробників, а також малого та середнього бізнесу задекларували цілий комплекс проблем, що унеможливлюють розвиток підприємництва та призводить до падіння економіки регіону.

Резолюцію Форуму буде надіслано Президенту, до Кабінету Міністрів, а також до обласної державної адміністрації.

За інформацією Торгово-промислової палати України.



Категорія: ЕКОНОМІКА | Переглядів: 12988 | Теги: економіка, підприємці, бізнес, Чернігівщина | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar