реклама партнерів:
Головна » 2015 » Липень » 6 » Пиво - алкогольний напій
18:12
Пиво - алкогольний напій
Пиво - алкогольний напій З 1 липня змінами до законодавства пиво вважається алкогольним напоєм. Відповідно до частини дванадцятої статті 15 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» роздрібна торгівля алкогольними напоями (крім столових вин) може здійснюватися суб’єктами господарювання всіх форм власності, у тому числі їх виробниками, за наявності ліцензій. У додатку до ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями вказуються перелік електронних контрольно-касових апаратів та інформація про них: модель, модифікація, заводський номер, виробник, дата виготовлення. Про це повідомив заступник начальника відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Чернігівській області Валерій Коваль.

Таким чином, з 1 липня 2015 року ліцензуванню підлягає діяльність з виробництва, імпорту, експорту, оптової та/чи роздрібної торгівлі пивом на загальних підставах, передбачених для алкогольних напоїв. При цьому для ліцензування діяльності, пов’язаної з виробництвом та продажем пива використовуються бланки ліцензій єдиного зразка, встановленого Кабінетом Міністрів України для алкогольних напоїв.

На роздрібну торгівлю пивом з кіосків ліцензії будуть видаватися лише при наявності належним чином зареєстрованих реєстраторів розрахункових операцій. А торгувати пивом на розлив у споживчу тару дозволяється лише суб’єктам громадського харчування.

За інформацією відділу комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1035 | Теги: торгівля, алкогольний напій, пиво | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar