реклама партнерів:
Головна » 2015 » Липень » 11 » «Подорож козацьким Черніговом». Відео
07:38
«Подорож козацьким Черніговом». Відео
«Подорож козацьким Черніговом». Відео Якщо ви вважаєте, що знаєте ледь не кожну архітектурну пам’ятку стародавнього Чернігова, наступний матеріал змусить вас змінити свої погляди. У міській бібліотеці імені Коцюбинського презентували незвичайний путівник — «Подорож козацьким Черніговом».
Олександр Бондар та Денис Сердюк – автори нового путівника по стародавніх куточках Чернігівщини. Це невеличке видання насправді приховує всередині багато цікавого і спрямоване на розширення туристичного інтересу до області.
У путівнику читач зможе ознайомитись із зовнішнім виглядом історичних пам’яток, знайти їх місце розташування та навіть дізнатися про ті куточки стародавнього Чернігова, які нині не збереглися. Та окрім так званого класичного «читання», є і своєрідні інновації: гіперпосилання та QR-коди на кожній сторінці видання.
Автори продемонстрували, як правильно послуговуватися путівником, і запевнили, що таким чином, маючи під рукою Інтернет чи допоміжні гаджети, ви дізнаєтесь набагато більше і швидше, ніж під час довгої розповіді екскурсовода. До речі, такий путівник є своєрідною новинкою для Чернігова. Першим досвід інтернет-екскурсій перейняв Львів, де QR-коди стали вже звичним явищем, тож автори щиро вірять, що таке запровадження підвищить інтерес до нашого міста не лише українських туристів.

Джерело: Сіверцентр






Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1094 | Теги: історія, козацтво, Чернігівщина | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar