реклама партнерів:
Головна » 2015 » Липень » 3 » Поки українці гинуть на фронті, їх діти ласують «комуністичним» морозивом у тилу
15:09
Поки українці гинуть на фронті, їх діти ласують «комуністичним» морозивом у тилу
Поки українці гинуть на фронті, їх діти ласують «комуністичним» морозивом у тилу У торгових мережах продовжується торгівля товарами, на яких зображено символіку комуністичного тоталітарних режиму. Наприклад, у магазині на вул. Шевченка, 9 у Чернігові у День Конституції України продавали морозиво торгової марки «Laska» під назвою «Советский пломбир» з зображенням серпа, молота і червоної зірки на упаковці.

Виникає питання до правоохоронних органів і Міністерства юстиції України: коли нарешті почнеться виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки»?

21 травня набув чинності Закон України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки». Статтею 4 цього Закону заборонено виготовлення, поширення, а також публічне використання символіки комуністичного тоталітарного режиму, у тому числі сувенірної, заборонено.

Більше того, статтею 436-1 Кримінального кодексу України встановлено, що виготовлення, поширення, а також публічне використання символіки комуністичного, націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів, у тому числі сувенірної, караються обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк з конфіскацією майна або без такої.





Автор: Сергій Соломаха, громадський діяч



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1211 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar