реклама партнерів:
Головна » 2016 » Травень » 3 » Поліцейські знешкодили п'яного хулігана, який стріляв зі снайперської зброї
19:46
Поліцейські знешкодили п'яного хулігана, який стріляв зі снайперської зброї
Поліцейські знешкодили п'яного хулігана, який стріляв зі снайперської зброї На свята у жителя Козелецького району, який в ході п’яної сварки відкрив вогонь у бік людей, правоохоронці вилучили снайперську гвинтівку Драгунова з оптичним прицілом, майже півсотні набоїв до неї, споряджену нарізну малокаліберну гвинтівку з набоями, а також мисливські набої та стрілецьке приладдя.

Ввечері 2 травня до Козелецького відділення поліції, що на Чернігівщині надійшло повідомлення, що в одному з сіл району невідомий погрожує громадянам вогнепальною зброєю, зовні схожою на снайперську гвинтівку Драгунова.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції і співробітники карного розшуку. Вони встановили, що на місцевій базі відпочинку виник конфлікт між одним з гостей, який перебував у нетверезому стані, та групою місцевих жителів. Під час сварки гість став погрожувати «взяти зброю та всіх постріляти», після чого поїхав своїм мікроавтобусом у невідомому напрямку. За деякий час громадянин повернувся, витяг із салону довгий предмет, зовні схожий на снайперську гвинтівку Драгунова з оптичним прицілом, дослав патрон до патронника і зробив постріл у землю поряд із людьми, з якими сварився.

Поліцейські затримали вказаного громадянина, вилучили у нього снайперську зброю з дев’ятьма набоями, а також в ході огляду місця події виявили та вилучили одну стріляну гільзу.

На підставі отриманої інформації, вважаючи цей випадок невідкладним, тобто пов'язаним із безпосереднім переслідуванням особи, яка підозрюється у вчинені злочину, слідчий негайно провів обшук господарства за місцем мешкання затриманого стрільця в цьому ж селі. Там у гаражному приміщенні поліцейські вилучили нарізну малокаліберну гвинтівку, споряджену набоєм, 16 набоїв до неї, близько 40 набоїв до СГД та півсотні набоїв до мисливської гладкоствольної зброї і металевий ящик із різноманітним зброярським приладдям.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України («незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»), яка встановлює покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Тривають слідчі дії.

За інформацією сектору комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 893 | Теги: снайпер, стрілянина, Козелецький район | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar