реклама партнерів:
Головна » 2016 » Лютий » 25 » Правоохоронцями Чернігівщини викрито банду, яка здійснювала напади на громадян
22:47
Правоохоронцями Чернігівщини викрито банду, яка здійснювала напади на громадян
Правоохоронцями Чернігівщини викрито банду, яка здійснювала напади на громадян Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 146, ч. 4 ст. 187, ст. 257, ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 357, ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 357 КК України, інформує прес-служба обласної прокуратури.

Досудовим розслідуванням встановлено, що киянин з метою вчинення корисливих злочинів, пов’язаних із нападами на громадян для заволодіння їх майном, створив та очолив організовану групу, до якої залучив ще 2 осіб.

Реалізуючи злочинний намір, у серпні 2015 року члени організованої групи під приводом придбання будинку здійснили напад на його власника та заволоділи грошима, правовстановлюючими документами на земельну ділянку, будинок і квартиру, а також заподіяли потерпілому тяжкі тілесні ушкодження.

Враховуючи здобуті в ході слідства достатні та достовірні докази вини зловмисників у незаконному позбавленні волі, викраденні людини, розбої, бандитизмі, викраденні документів, вчинених організованою групою, відомості за фактом організації озброєної банди, а також участі в ній внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Учасникам злочинного угруповання повідомлено про підозру у вчинені кримінальних правопорушень у складі організованої групи. Наразі підозрювані перебувають під вартою.
Досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі дії.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 870 | Теги: Чернігівщина, банда, прокуратура | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar