реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 19 » Природно-заповідний фонд Чернігівщини має позитивні тенденції розвитку
13:29
Природно-заповідний фонд Чернігівщини має позитивні тенденції розвитку
Природно-заповідний фонд Чернігівщини має позитивні тенденції розвитку На території регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», 15 травня, відбулась робоча нарада з питань створення національного природного парку «Дніпровсько-Деснянське міжріччя».
У зустрічі взяли участь заступник Міністра екології та природних ресурсів України Сергій Курикін, директор Департаменту заповідної справи Міністерства екології та природних ресурсів України Ігор Іваненко, в.о. директора Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації Катерина Тканко, працівники Міністерства, науковці та представники парку РЛП «Міжрічинський».
Під час наради розглянуто основні екологічні проблеми та досягнення Чернігівської області. Обговорено можливість створення Національного природного парку «Дніпровсько-Деснянське міжріччя» на території існуючого РЛП «Міжрічинський», а також РЛП «Ніжинський»,ландшафтного заказника «Обирок» та перспективи подальшого заповідання територій. Зазначолося і про діяльність існуючих національних природних парків «Мезинський» та «Ічнянський».
Заступник Міністра екології та природних ресурсів України виокремив значні позитивні тенденції розвитку природно-заповідного фонду Чернігівської області. Зокрема, створено 7 об’єктів ПЗФ у 2014 році. Існує тісна співпраця з громадськістю та молоддю в екологічно-просвітницькому напрямку. Добре функціонує Орхуський центр при Департаменті екології та природних ресурсів.

За повідомленням Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації



Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 1214 | Теги: Чернігівщина, екологія, природа | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar