реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 24 » Прокуратура продовжує приймати повідомлення про порушення закону під час майданівських подій
07:45
Прокуратура продовжує приймати повідомлення про порушення закону під час майданівських подій
Прокуратура продовжує приймати повідомлення про порушення закону під час майданівських подій Прокуратура Чернігівської області нагадує, що всі, хто був безпосереднім учасником або свідком подій, у ході яких незаконними методами організовувалась та здійснювалась протидія мирному волевиявленню громадян у 2013-2014 роках, і зараз можуть повідомити про такі факти до правоохоронних органів.
У прокуратурі області для оперативного прийому такої інформації продовжує діяти «гаряча лінія» за тел. (0462) 674086.
З огляду на особливості тих подій, актуальним залишається пошук свідчень про факти примусу до незаконної протидії Революції Гідності та речових доказів організації такої протидії.

Як вже повідомлялося раніше, прокуратурою Чернігівської області вже розслідувані та скеровані до суду три кримінальних провадження щодо посадових осіб, які обвинувачуються у вчиненні неправомірних дій з метою перешкоджання мирним акціям протесту. Разом з тим, в інших кримінальних провадженнях щодо даних подій на території Чернігівської області слідство ще триває.

За інфомацією прес-служби прокуратури Чернігівської області



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 899 | Теги: Чернігів, Євромайдан, прокуратура | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar