реклама партнерів:
Головна » 2016 » Липень » 16 » Прокуратура розслідує зловживання службовими особами Чернігівської міської ради
21:48
Прокуратура розслідує зловживання службовими особами Чернігівської міської ради
Прокуратура розслідує зловживання службовими особами Чернігівської міської ради Прокуратурою області зареєстровано кримінальне провадження за фактом зловживання службовими особами Чернігівської міської ради службовим становищем в інтересах третіх осіб, що спричинили інтересам держави тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 364 КК України).

Як встановлено, службові особи міської ради та її структурних підрозділів, зловживаючи своїм службовим становищем, впродовж 2015 року в інтересах ПАТ «Укртелеком» безповоротно використали майже 8 млн грн коштів Державного фонду регіонального розвитку та понад 1 млн грн міського бюджету на реконструкцію приміщення, 85% якого є приватною формою власності.

Водночас відповідно до вимог «Порядку державного фінансового будівництва», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2001 № 1764 підприємствам, установам та організаціям державної та комунальної форми власності державні капітальні вкладення надаються на безповоротній основі, а іншої форми власності – на умовах кредиту.

Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Слідство здійснює Чернігівський відділ поліції ГУНП в області, процесуальне керівництво – Чернігівська місцева прокуратура.

Встановлюються обставини вчиненого кримінального правопорушення.

Довідково: санкція ч. 2 ст. 364 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, зі штрафом від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 828 | Теги: зловживання, Чернігівська міськрада, прокуратура | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar