реклама партнерів:
Головна » 2015 » Квітень » 30 » Прокуратуру Чернігівської області очолив Віктор Носенко
17:36
Прокуратуру Чернігівської області очолив Віктор Носенко
Прокуратуру Чернігівської області очолив Віктор Носенко У четвер, 30 квітня 2015 року, перший заступник Генерального прокурора України Володимир Гузир представив колективу прокуратури Чернігівської області нового керівника ― старшого радника юстиції Віктора Носенка.
У своєму виступі перед колективом прокуратури та запрошеними перший заступник Генерального прокурора, зокрема, окреслив перспективи введення в дію нового Закону України «Про прокуратуру». Він акцентував увагу на тому, що прокуратурою взято курс на непримиренну боротьбу з корупцією у власних лавах.
Також Володимир Гузир звернув увагу присутніх на те, що віднині є відкритим і доступним для всіх на сайті Генеральної прокуратури України реєстр кримінальних проваджень про злочини, вчинені під час Революції Гідності.
У свою чергу, новопризначений прокурор Чернігівської області подякував за довіру і пообіцяв наполегливо працювати на те, щоб її виправдати.

Довідково
Носенко Віктор Олексійович працює в органах прокуратури з 2002 року. Попередня посада ― прокурор Черкаського району Черкаської області. До цього працював на прокурорсько-слідчих посадах в органах прокуратури Черкащини.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1265 | Теги: Віктор Носенко, прокуратура, кадри | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar