реклама партнерів:
Головна » 2018 » Вересень » 1 » Реформа поштових відділень: чи врахує Укрпошта потреби людей?
20:39
Реформа поштових відділень: чи врахує Укрпошта потреби людей?
Реформа поштових відділень: чи врахує Укрпошта потреби людей? Уже понад три місяці на Чернігівщині триває пілотний проект Укрпошти «Сільське відділення». Нагадаємо, що розпочався він з трьох районів – Чернігівського, Ріпкинського та Куликівського. Наразі уже охопив 19 районів.

Робоча група з вивчення та вирішення питань щодо реформування об’єктів поштового зв’язку філії Чернігівська дирекція ПАТ «Укрпошта» на території області неодноразово збиралася в різних форматах, щоб відпрацювати проблемні питання, які виникають у ході перетворень. Представники Укрпошти щоразу обіцяли взаємодіяти з місцевими органами влади, дослухатися до їхніх пропозицій.

Проте на адресу облдержадміністрації та обласної ради продовжують надходити численні звернення щодо неналежної роботи пересувних відділень поштового зв’язку. Мова йде про погіршення якості надання поштових послуг, несвоєчасну доставку пенсій та періодичних друкованих видань, низьку спроможність охоплення поштовими послугами віддалених сільських населених пунктів області під час складних погодних умов та ряд інших.

Тож головний акцент сьогоднішнього розширеного засідання профільної робочої групи, в якій взяли участь керівники районів та ОТГ, депутати облради, редактори районних газет, – зняття соціальної напруги серед жителів області.

На цьому наголосили і в. о. голови ОДА Юлія Свириденко та заступник голови облради Арсен Дідур. Їх чітка вимога до Укрпошти, зокрема керівника регіональної дирекції Олени Дорошенко, – врешті решт врахувати зауваження і побажання громад задля недопущення погіршення якості соціальних послуг для жителів Чернігівщини, особливо тих, які проживають у сільській місцевості.

Для напрацювання чіткої дорожньої карти дій Укрпошті встановлено дедлайн – 17 вересня. До цього часу мають бути знайдені компромісні рішення. В іншому випадку керівництво області буде змушене озвучити питання про недосконале проведення реформи поштових відділень на території Чернігівщини перед центральними органами влади.

Джерело: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 638 | Теги: Чернігівщина, реформи, Укрпошта | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar