реклама партнерів:
Головна » 2016 » Листопад » 20 » Революція Гідності через фотооб’єктив і документи
16:44
Революція Гідності через фотооб’єктив і документи
Революція Гідності через фотооб’єктив і документи Думками повернутися до історії трирічної давнини, що кардинально змінила сьогодення, мали змогу учасники відкриття фотодокументальної виставки у Державному архіві області.

Ми мусимо визнати, що не всі ідеї, які були рушійною силою Майдану, втілені у життя. Для цього потрібно ще дуже багато часу. Хотілося б надалі будувати наше майбутнє лише мирним шляхом, – звернувся до присутніх перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич. – Кожен такий захід, як ця фотовиставка, для нас є пам'яттю, закликом до дій змінювати життя на краще.

У заході також взяли участь співробітник Українського інституту національної пам’яті Сергій Горобець, головний редактор газети «Світ» Петро Антоненко. Завітали на виставку і студенти Чернігівського кооперативного технікуму.

На виставкових стендах презентовано 50 світлин, копії друкованих видань та інших документів, що відтворюють реалії Євромайдану. До формування колекції долучився і безпосередній учасник Майдану Петро Антоненко. Він передав Держархіву близько десяти тематичних відеороликів і більше двохсот фотографій.

Візуальне сприйняття світлин експозиції доповнили матеріали із спогадами учасників київського та чернігівського Майданів, які підготував Сергій Горобець.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 803 | Теги: Чернігів, архів, Революція Гідності | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar