реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 5 » Робоча комісія продовжує вивчати питання Вузлової лікарні станції Чернігів
18:55
Робоча комісія продовжує вивчати питання Вузлової лікарні станції Чернігів
Робоча комісія продовжує вивчати питання Вузлової лікарні станції Чернігів 5 травня секретар Чернігівської міської ради Владислав Кухар провів чергове засідання робочої комісії з попереднього розгляду та вивчення питання про прийняття з державної у комунальну власність територіальної громади міста Чернігова цілісного майнового комплексу державного закладу «Вузлова лікарня станції Чернігів Південно-Західної залізниці».
Нарада відбулась у приміщенні залізничної лікарні за участю головного лікаря та представників колективу цього медичного закладу, начальників управлінь та відділів міськради, а також депутатів міської ради. Всі члени робочої комісії обстежили цілісний комплекс лікарні, оглянули та оцінили її стан.
«На даний час члени комісії вивчають всю документацію, тільки після цього міська влада може робити якісь висновки. Сьогодні всі ми змогли впевнитись, що будівля лікарні, обладнання та весь інвентар в дуже поганому стані», - повідомив секретар міської ради В. Кухар. Також висловив занепокоєння щодо ситуації з виплатою заробітної плати працівникам залізничної лікарні, яку вони не отримують з початку поточного року. У зв’язку з цим, з 5 травня медперсонал оголосив про безстроковий страйк.
Під час обговорення члени комісії висловили сподівання, що завдяки співпраці міської влади з громадськістю дане питання буде вирішено позитивно і жоден з медичних працівників не залишиться без робочого місця.

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 987 | Теги: лікарня станції Чернігів, Владислав Кухар | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar