реклама партнерів:
Головна » 2016 » Лютий » 27 » Російські бойові дрони з'явилися в небі Чернігівської області
09:24
Російські бойові дрони з'явилися в небі Чернігівської області
Російські бойові дрони з'явилися в небі Чернігівської області Ворожі безпілотники все частіше стали з'являтися над територією 169-го навчального центру Сухопутних військ Збройних сил України, що дислокується в селищі Десна Козелецького району Чернігівської області. Про це на виїзному засіданні Ради оборони Чернігівської області повідомив командир центру, генерал-майор Олег Мікац.
Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на milnavigator.com.

"Актуальною на даний момент у нас є боротьба з безпілотними літальними апаратами супротивника, які ми неодноразово спостерігали над нашими об'єктами. Ворог знаходиться ближче, ніж ми думаємо. Він вже тут", - сказав командир. За його словами, останній випадок появи безпілотника над "Десною" був зафіксований минулого тижня. Спроби збити його і попередні літальні апарати зі стрілецької зброї були безуспішними. Тому зараз на захист складів з боєприпасами виставлені зенітки. 23-мм спарена зенітна установка ЗУ-23-2 вже більше 50 років стоїть на озброєнні російської (радянської) армії та армій країн колишніх союзників СРСР.

Старанно в районі Десни працює і Служба безпеки України. Вона перевіряє всіх, хто прибуває до навчального центру і часом виявляє підозрілих осіб, засланих противником для виконання диверсійних завдань. Як відомо, останнім часом ворог ввів практику атаки дрона з запальними бомбами українських складів боєприпасів за допомогою безпілотних літальних апаратів. Такі випадки були зафіксовані, зокрема, у Донецькій, Запорізькій, Харківській областях.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 933 | Теги: Чернігівщина, безпілотники, дрони | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar