реклама партнерів:
Головна » 2019 » Липень » 1 » Розпочала роботу перша в Чернігові літня літературна школа «Цвіт папороті»
20:25
Розпочала роботу перша в Чернігові літня літературна школа «Цвіт папороті»
Розпочала роботу перша в Чернігові літня літературна школа «Цвіт папороті» Літературна школа «Цвіт папороті» успішно стартувала 1 липня в Чернігові. Учні познайомилися між собою та з викладачами школи, дізналися про цікаву та насичену програму, яка чекає на них протягом тижня, і навіть встигли продемонструвати свої літературні здібності. Першим завданням від викладачів було написання короткого міні-оповідання в одне речення. Усі учні успішно впоралися із завданням, продемонструвавши неабияку оригінальність мислення.
Надзвичайну цікавість учнів школи викликала лекція письменника, літературознавця та видавця Володимира Даниленка (Київ) «Технологія написання оповідання: від ідеї до видання». Пан Володимир поділився не лише секретами письменницької майстерності, а й розповів як молодому автору-початківцю зацікавити видавців та видати свою першу збірку оповідань.
Завершив навчальний блок першого дня практикум від Володимира Даниленка із написання коротких оповідань (short stories).
А ввечері на учасників школи очікувала екскурсія від відомого чернігівського історика та екскурсовода Олександра Бондаря.
Нагадаємо, що реалізація ідеї літературної школи «Цвіт папороті» в Чернігові стала можлива завдяки підтримці Українського культурного фонду.

Довідка:
Український культурний фонд ‒ державна установа, створена у 2017 році з метою сприяння розвитку національної культури та мистецтва в державі, забезпечення сприятливих умов для розвитку інтелектуального та духовного потенціалу особистості і суспільства, широкого доступу громадян до національного культурного надбання, підтримки культурного розмаїття та інтеграції української культури у світовий культурний простір. Діяльність фонду, згідно чинного законодавства, спрямовується та координується Міністерством культури України.

Джерело: Чернігівська літературна школа «Цвіт папороті».







Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1193 | Теги: літературна школа, Чернігів, цвіт папороті | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar