реклама партнерів:
Головна » 2017 » Грудень » 13 » Сайт міського колл-центру розпочав свою роботу
15:13
Сайт міського колл-центру розпочав свою роботу
Сайт міського колл-центру розпочав свою роботу У Чернігові розпочав роботу офіційний сайт міського контакт-центру - http://chmkc.com.ua, а також уже працює його мобільна версія - «Call-центр CityOn. Чернігів».
Звичайно, продовжує працювати й гаряча лінія телефону колл-центру.

Зареєструвавшись на сайті, користувач отримує доступ до Особистого кабінету та може передавати до міського контакт-центру фото та текстові звернення, а потім самостійно в режимі реального часу слідкувати за їх виконанням.

На цьому сайті функціонує мапа робіт, де позначені термінові роботи та їх причини. Також тут функціонує мапа звернень громадян. Усі звернення розподіляються за типами (всього їх 16), що зручно для пошуку, перегляду кількості заявок та контролю за їх виконанням.

Клікнувши мишкою на потрібний тип звернення, користувач одразу бачить на карті всі заявки, що відносяться до цього типу. А натиснувши на значок, що позначає звернення, відразу може прочитати інформацію по ньому.

За ступенем терміновості реагування всі заявки розбиті на 4 коди, що позначаються відповідним кольором:
- червоний – аварійний, тобто реагування протягом години,
- жовтий – протягом доби,
- зелений – від 3 діб до 90 днів, в залежності від виду робіт,
- синій – консультативний.

Сайт та додаток працює в тестовому режимі. Тому управління житлово-комунального господарства міської ради приймає всі зауваження та пропозиції щодо роботи сайту та його мобільної версії, їх зручності, наповнення, тощо. Свої повідомлення мешканці міста можуть розмістити у Особистому кабінеті або повідомити оператору контакт-центру за телефоном гарячої лінії 0-800-50-93-50. Усі пропозиції обов`язково будуть враховані та допоможуть удосконалити роботу сайту.

За інформацією управління житлово-комунального господарства міської ради



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 846 | Теги: Чернігів, Колл-центр | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar