реклама партнерів:
Головна » 2016 » Листопад » 30 » Сесією міської ради прийнято кадрове рішення: звільнений Валерій Бондарчук
18:20
Сесією міської ради прийнято кадрове рішення: звільнений Валерій Бондарчук
Сесією міської ради прийнято кадрове рішення: звільнений Валерій Бондарчук Першим питанням, розглянутим на тринадцятій сесії Чернігівської міської ради 7 скликання після затвердження порядку денного, стало додаткове - про звільнення одного з заступників міського голови, а саме Валерія Бондарчука.

Питання за поданням фракцій "Блок Петра Порошенка "Солідарність" і "Наш край" на розгляд депутатів вніс міський голова. Одночасно він попросив не драматизувати його й сприймати як робочий процес, метою якого є посилення роботи на напрямку.

Оголошені на вимогу депутатів зауваження до заступника полягають у наступному:

Всупереч його посадовим обов’язкам на сьогодні не розроблена та не затверджена комплексна схема розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м. Чернігові; не розроблено положення по переведенню садових будинків у житлові (присадибні будинки). Не організоване проведення процедур закупівлі та не виконані роботи по розробці «Концепції генерального плану м. Чернігова» та по створенню топографічних планів масштабу 1:2000 в цифровій і графічній формі. Не відбувається відведення земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва, садівництва і городництва учасникам АТО, в тому числі на території «Лісковиці» в м. Чернігові.

Після дебатів депутати проголосували «за» це питання.

Одночасно ними висловлена пропозиція в місячний термін провести оцінку роботи всіх заступників міського голови та секретаря міської ради. Владислав Атрошенко проінформував присутніх, що проведення такої оцінки вже заплановане і має відбутися у грудні.

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 771 | Теги: Валерій Бондарчук, Чернігів, депутати | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar