реклама партнерів:
Головна » 2016 » Червень » 2 » Шахраї продовжують видурювати у чернігівців гроші
20:04
Шахраї продовжують видурювати у чернігівців гроші
Шахраї продовжують видурювати у чернігівців гроші Одним з найпопулярнішів способів обману зловмисники використовують псевдопродаж товарів через Інтернет, обов’язково вимагаючи у клієнта передоплату.

31 травня до чергової частини Чернігівського відділу поліції надійшла заява від жителя обласного центру. В ній чоловік просив вжити заходи до невідомого зловмисника, який під приводом продажу кави на сайті безкоштовних Інтернет-оголошень шахрайським шляхом та зловживаючи довірою заволодів його 6500 гривнями, які заявник перерахував у якості передоплати на банківську картку.

Товар дотепер не отримано, а псевдопродавець перестав виходити на зв'язок. Триває розслідування.

Інший шахрай проявив неабиякий хист, обдуривши банківського працівника. 31 травня по допомогу до поліції звернулася контролер-касир одного з банку. Жінка повідомила, що невідомий чоловік шахрайським шляхом та зловживаючи довірою заволодів касовим ордером на поповнення рахунку в банку на суму 18 тисяч гривень, але вніс лише 8000 гривень. Тривають пошуки зловмисника.

Інформація про події внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство) – максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.
Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 787 | Теги: поліція, Чернігів, інтернет-шахраї | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar