реклама партнерів:
Головна » 2016 » Листопад » 3 » Шевченківці серед переможців на фестивалі комедій «Золоті оплески Буковини»
12:44
Шевченківці серед переможців на фестивалі комедій «Золоті оплески Буковини»
Шевченківці серед переможців на фестивалі комедій «Золоті оплески Буковини» Завершився ХІ-й Міжнародний фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини», що проходив з 22 жовтня по 1 листопада п.р. у Чернівцях. Цього року шевченківці взяли участь у фестивалі двома виставами.

25 жовтня на сцені Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. О.Кобилянської була представлена музична комедія «Ніч перед Різдвом» за однойменною повістю Миколи Гоголя, а вдень у Центральному Палаці культури відбулася моновистава «Целофанове щастя» Каріне Ходікян у виконанні заслуженої артистки України Оксани Гребенюк.

Згідно з оголошеними учора ввечері результатами фестивалю «Золоті оплески Буковини»-2016 шевченківці визнані переможцями у номінаціях «кращий режисерський задум та втілення» і «краще музичне вирішення вистави» (режисер-постановник, заслужений артист України Андрій Бакіров), а також у номінації «краще пластичне вирішення» (балетмейстер Катерина Гриськова).

Вітаючи з перемогами, отриманими на цьому престижному театральному форумі, бажаємо творчому колективу Чернігівського облмуздрамтеатру нових цікавих сценічних робіт, прихильності вдячних глядачів, успішних виступів та вагомих здобутків і перемог у наступних фестивалях і конкурсах як в Україні, так і за її межами.

Офіційні результати фестивалю



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 712 | Теги: ОплескиБуковини, Театр, ChernihivTheatre | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar