реклама партнерів:
Головна » 2021 » Березень » 12 » Шевченківський районний суд Києва звільнив з під варти Максима Микитася
19:19
Шевченківський районний суд Києва звільнив з під варти Максима Микитася
Шевченківський районний суд Києва звільнив з під варти Максима Микитася Колишнього президента будівельної компанії "Укрбуд" Максима Микитася звільнили з-під варти.
Про це повідомляється на сторінці Микитася та його адвоката Артура Габріеляна

"Їду додому! До дочок, до дружини. Потім до моєї любимої мами...
Мене заарештували за півтори години до Нового року, а зараз от вийшов на вулицю - а тут майже така сама новорічна погода", йдеться у дописі.
За словами адвоката, Шевченківський районний суд Києва задовольнив його клопотання і звільнив Микитася з-під варти, змінивши йому запобіжний захід.

За даними джерел Української правди у правоохоронних органах, Микитасю змінили запобіжний захід на нічний домашній арешт.

Передісторія:
У кінці грудня Національна поліція оголосила забудовнику Микитасю підозру в замовленні викрадення людини. Йдеться про юриста Олега Мірошниченка.
31 грудня 2020 року його відправили під варту в цій справі. Микитась і його захист вважають розслідування поліції помстою за свідчення проти Татарова.
Адвокати звернули увагу, що листування, в якому Микитась нібито замовляє злочин підозрюваному Чернову, містить ознаки підробки.
Прокурор у суді підтвердив фальшивість листування, в якому екснардеп і забудовник Максим Микитась нібито замовляє викрадення людини. Водночас, правоохоронці вважають, що це не спростовує причетність Микитась до злочину.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1569 | Теги: суд, Максим Микитась, викрадення людей | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar