реклама партнерів:
Головна » 2016 » Листопад » 16 » Що зробити, аби турист їхав на Чернігівщину? Відео
19:22
Що зробити, аби турист їхав на Чернігівщину? Відео
Що зробити, аби турист їхав на Чернігівщину? Відео Фахівці гадають, потрібен єдиний Туристично-інформаційний центр – такий, наприклад, як у Харкові, Одесі чи Львові. Харківські і львівські спеціалісти сьогодні ділилися з чернігівськими колегами досвідом роботи ТІЦів.

Чернігів – найдревніші пам’ятки історії і культури, природа – аж дух перехоплює, столиця поруч. І – досі біла пляма на туристичній мапі України. Фахівці стверджують: Чернігівщину туристичну не знають так, як мали б знати, Чернігівщині потрібна промоція. В той же час в багатьох містах України успішно працюють ТІЦи – Туристично-інформаційні центри. Поділитися досвідом їх роботи з турагентами, музейниками Чернігівщини приїхали спеціалісти зі Львова і Харкова – міст, де ТІЦи вже добре себе зарекомендували.

За ідеєю, ТІЦ – це саме центр, до якого стікається вся інформація щодо наявних туристичних принад регіону, маршрутів, роботи готелів, де поїсти, де попити – взагалі всього, чого може забажати гість. Центр має бути і на Чернігівщині – якісний і безкоштовний.

Туристично-інформаційні центри мають бути в кожному районі області – практично всюди є чим здивувати туриста. Обласний же туристичний центр мав би стати центром обміну інформацією. Головне завдання – щоб гостю було зручно.

Джерело: телекомпанія "Сівер-центр"





Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 880 | Теги: Чернігівщина, промоція, туризм | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar