реклама партнерів:
Головна » 2018 » Липень » 23 » Щоб вул. Декабристів не затоплювало, фахівці радять відновити озеро
21:08
Щоб вул. Декабристів не затоплювало, фахівці радять відновити озеро
Щоб вул. Декабристів не затоплювало, фахівці радять відновити озеро Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко під час зустрічей з мешканцями підтоплених вулиць приватного сектору в районі Чорториївського яру розповів про те, що робитиметься, аби підтоплень не було.

На думку фахівців, серед можливих варіантів вирішення проблеми підтоплень – відновлення спеціального накопичувального озера на місці автостоянки, куди буде стікати дощова вода. Також закладення труб з більшим діаметром або будівництво ще однієї додаткової ливнівки.

Для реалізації всіх необхідних процедур, зокрема, розроблення проектно-кошторисної документації та проведення тендеру, необхідно чимало часу – близько чотирьох місяців за попередніми підрахунками.

Що стосується самовільно збудованих парковки та гаражного кооперативу та зменшення однієї з труб зливової каналізації, які за попередніми висновками є ймовірною причиною підтоплення багатьох осель, то тут місто буде йти правовим шляхом. Ця ситуація швидко не вирішиться. Наразі поліція вже проводить відповідне розслідування, а з власником цих об’єктів встановлюється зв'язок.

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 588 | Теги: Чернігів, озеро, підтоплення, Декабристів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar