реклама партнерів:
Головна » 2016 » Травень » 30 » Сновське вище професійне училище хоче стати коледжем
21:09
Сновське вище професійне училище хоче стати коледжем
Сновське вище професійне училище хоче стати коледжем Вище професійне училище лісового господарства у Сновську планується перетворити на коледж. Причина тому – престиж для учнів та вищі зарплати викладачам.
В училищі навчання проводили за шістьма спеціальностями. У планах керівництва цей перелік розширити, додавши як мінімум ще дві. Наразі найпопулярніший напрям підготовки серед учнів – це лісове господарство та кухарська справа. Пояснення просте – на цих спеціалістів на ринку праці попит є.

Училище пишається своєю матеріально-технічною базою, яка дозволяє учням на практиці відпрацьовувати свої знання, а також самим забезпечувати внутрішні потреби навчального закладу. Удосконалити свою технічну базу училище хоче за рахунок співпраці з іноземцями. Навчальний заклад наразі налагоджує стосунки з латвійцями. Крім цього, більше 20-ти років співпрацює з колегами з німецького Меммінгена.

Щороку училище набирає більше чотирьох сотень учнів. На навчання приїзждають як місцеві — з Чернігівщини, так і з Сумської, Київської та Закарпатської областей.

Джерело: Сіверцентр



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 986 | Теги: Сновськ, Коледж, лісове господарство | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar