реклама партнерів:
Головна » 2020 » Березень » 29 » Сосницька селищна рада відмовилася від премій
19:35
Сосницька селищна рада відмовилася від премій
Сосницька селищна рада відмовилася від премій Сесія Сосницької селищної ради ухвалила рішення про припинення виплат стимулюючого плану голові та секретарю ради і працівникам апарату.

Оскільки є гостра потреба підтримки медичних закладів та економії селищного бюджету, сесія Сосницької селищної ради ухвалила рішення про припинення виплат стимулюючого плану голові та секретарю ради і працівникам апарату. Ухвала діятиме до кінця карантину.

Депутати внесли зміни до програми соціального захисту населення: оскільки міжміський транспорт не ходить, вирішено виплачувати хворим на ниркову недостатність по 400 гривень на самостійну поїздку для проведення процедури гемодіалізу.

Також вирішили надати субвенцію районному бюджету (Сосницька селищна рада — центр ОТГ, що об’єднує більшу частину сіл району) для центральної районної лікарні — 180 тисяч гривень, для центру первинної медико-санітарної допомоги — 70 тисяч гривень. Вони мають бути витрачені на проведення антивірусних заходів.

Крім того, у громаді почали збір грошей для придбання апарату штучної вентиляції легенів для КНП «Сосницька ЦРЛ».

За словами Андрія Портного, Сосницького селищного голови, придбання цього обладнання може врятувати людські життя у разі погіршення ситуації з СОVID-19. Вартість обладнання від 340-430 тис. грн.

Андрій Портний звернувся до всіх жителів громади та до тих, хто може допомогти землякам краще підготуватись до найбільш небезпечної фази боротьби з вірусом.

За інформацією "СІверщина"



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 475 | Теги: коронавірус, Сосниця, премії | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar