реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 5 » Спартакіада школярів Чернігівського району: Роїще – чемпіон серед дев’ятирічок
20:43
Спартакіада школярів Чернігівського району: Роїще – чемпіон серед дев’ятирічок
Спартакіада школярів Чернігівського району: Роїще – чемпіон серед дев’ятирічок Ось і завершилася спартакіада школярів Чернігівського району Чернігівської області серед 9-річних шкіл. Протягом всього навчального року учні 18-и загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступенів вели боротьбу в 10-и видах змагань.
Останнім із них став футбол. Три кращі команди зібралися на майданчику зі штучним покриттям Старобілоуської школи, аби визначити переможця в улюбленій грі мільйонів.

Футбол
--------------
Роїще – Ягідне 9:1 (3:0)
Ягідне – Снов’янка 6:1 (4:0)
Роїще – Снов’янка 7:1 (4:0)

Вже в першому поєдинку Роїще просто таки нокаутувало технічну команду з Ягідного. Мереживо комбінацій за участю Миколи Василенка, Ігоря Скачка, Данила Теренковського, Дениса Шарого стало непосильним для суперника, тож досить швидко розвіялися всі сумніви щодо переможця цього матчу. 9:1 на користь Роїща.
Очікувалося, що і Снов’янка здобуде перемогу над деморалізованим Ягідним, як раптом вихованці В’ячеслава Пацюка заграли в пас, стали діяти тактично грамотно. А коли після перших забитих м’ячів хлопці відчули впевненість, то їх перевага стала беззаперечною. Хет-трик записав на свій рахунок Давид Крицький, дублем відзначився Олег Гайдус. Снов’янка зуміла забити лише на останній хвилині, коли рахунок вже був розгромним. Перемога Ягідного 6:1.
Роїще достроково забезпечило собі 1 місце у загальнокомандному заліку спартакіади 2014–2015 навчального року. Однак у разі успіху Снов’янка мала шанси наздогнати лідера і розділити тріумф навпіл. Втім, вже поєдинок проти Ягідного продемонстрував кращу готовність суперників, і проти Роїща снов’янці не мали жодних шансів. Вихованці Володимира Бабича з перших хвилин пішли вперед і швидко досягли успіху. Після перерви роїщани випустили на поле другий склад, однак загальний малюнок гри особливих змін не зазнав і перевагу зростала лише в одну сторону. Роїще перемагає 7:1 і фінішує першим.



*** *** ***


Отже, позаду ще один сезон шкільної спартакіади для шкіл-дев’ятирічок.
Гостру боротьбу за перемогу в загальному заліку вже традиційно вели непримиренні суперники останнього десятиліття – Роїще і Снов’янка. Від 2001 року лише ці дві школи займали перше місце за підсумками сезону. Снов’янка перемагала 5 разів, а на рахунку Роїща вже 9 перемог.
Дається взнаки кропітка робота наставника чемпіонів Володимира Васильовича Бабича, який чудово підготував школярів до всіх змагань. Роїщани були першими в настільному тенісі, міні-футболі серед дівчат і хлопців, баскетболі, шашках і футболі. Всього на їхньому рахунку в нинішньому сезоні 6 перемог. Володимир Бабич та його вихованці гідно підтримують переможні спортивні традиції, якими здавна славиться у районі село Роїще.
Зрозуміло, Снов’янка переживає певне розчарування. Однак школярі і їх тренер Олег Петрович Кислуха провели неабияку роботу, зуміли нав’язати боротьбу Роїщу і до останнього підтримували інтригу в загальнокомандному заліку. А це багато про що говорить, оскільки конкурувати з чемпіоном не так вже й просто.
Третє призове місце у школярів Жавинки, це стало результатом щоденної праці ще одного талановитого наставника Руслана Михайловича Донця та зусиль його спортивних зірочок.
У верхній частині таблиці також школярі Ладинки, Кувечичів, Шестовиці, Рудки.

Підсумкова зведена таблиця спартакіади школярів Чернігівського району
для ЗОШ І-ІІ ст.









Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1448 | Теги: спартакіада, спорт, Сергій Горобець, Чернігівський район | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar