реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 31 » Спецбатальйон "Чернігів" повернувся додому з Донбасу
16:51
Спецбатальйон "Чернігів" повернувся додому з Донбасу
Спецбатальйон Вранці 29 травня бійці батальйону патрульної служби спеціального призначення «Чернігів», які місяць несли службу в зоні АТО, повернулися в рідне місто, проце повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області
Бійці хто місяць, а хто й два провели на передовій поблизу Станиці Луганської, де диверсійно-розвідувальні групи російсько-терористичних військ не припиняють спроб прорватися вглиб української території або захопити хоча б її невеличкий шматок.
«Найбільш пам’ятними були події незадовго до Дня Перемоги, - говорить начальник штабу батальйону полковник міліції Сергій Любенко, - шостого травня диверсійно-розвідувальна група противника впритул (метрів на 100-150) наблизилася до наших позицій та спробувала проникнути на підконтрольну українській владі територію. А коли це не вдалося – намагалася захопити в полон одного-двох «чернігівців». Ворогові це не вдалося, більше того, він зазнав втрат убитими і пораненими».
Сергій Любенко підкреслив, що гуманітарної катастрофи на підконтрольній Україні території немає. Якщо у місцевих коли й відчувається дефіцит продовольчих товарів – вони йдуть до нас або до військових. Наші бійці не раз ділилися харчами з місцевим населенням. Інфраструктура хоча й пошкоджена, але функціонує, на противагу ситуації в окупованих місцевостях Донбасу.
Біля будівлі УМВС міліціонерів зустрічали родичі, друзі та брати по зброї. Після перших емоційних обіймів та привітань – шикування на плацу Управління. Командир спецпризначенців доповів керівництву, що всі бойові завдання підрозділом успішно виконані. Керівник подякував бійцям за службу та разом з побратимами порадувався, що всі живі, хоча є і поранені. Попереду у правоохоронців десять днів заслуженої відпустки, а потім – до мирних буднів - охороняти громадський порядок на вулицях Чернігова



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1190 | Теги: Донбас, міліція, АТО, батальйон «Чернігів» | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar