реклама партнерів:
Головна » 2020 » Червень » 4 » Стартувала національна естафета «Олімпійський день-2020»
08:21
Стартувала національна естафета «Олімпійський день-2020»
Стартувала національна естафета «Олімпійський день-2020» Чернігів 3 червня першим прийняв національну естафету «Олімпійський день-2020». За умовами проєкту потрібно зняти відео з виконанням вправи з улюбленого виду спорту або спортивних рухів й символічно передати предмет, який відображає той чи інший вид діяльності, а разом з цим передати й естафету наступному учаснику.

У Міському палаці культури відбулася спільна руханка та презентація виступів чернігівських спортсменів, які проходили у форматі відеоконференції. Організатори - Чернігівське Відділення Національного олімпійського комітету України та Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради.

- Ми приймали естафету від глави НОК Сергія Бубки. Він передав нам літеру О як старт олімпійської естафети. У нас був ліміт 10 хвилин на подію і такі види спорту як бокс, футбол, стрільба з луку, таеквон-до, велоспорт, дзюдо. Сценарій був вільний. Ми вдячні за допомогу усім: Міському палацу, колегам за сприяння в організації події, відеоконференції у Zoom, - сказав начальник управління Андрій Дериземля.

Чернігівці передали естафету олімпійського дня Сумській області.

За інф. Міського Палацу культури



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 624 | Теги: естафета, Олімпійський день-2020, спорт, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar