реклама партнерів:
Головна » 2017 » Грудень » 20 » Створити свято у своєму домі не знищуючи природу
20:07
Створити свято у своєму домі не знищуючи природу
Створити свято у своєму домі не знищуючи природу Зимові новорічні свята – найкраща найважливіша подія року. До них готуються всі, їх з нетерпінням чекають і дорослі, і малі. Новорічні клопоти починаються, як правило, з пошуку красуні-ялинки. Люди вже так звикли до цього атрибуту новорічного свята, що не замислюються над тим, скільки це коштуватиме нашій природі. Але створити відчуття свята, радісного очікування новорічного дива можливо і без знищення дерев. З кожним роком все більше людей віддають перевагу штучним ялинкам, а також живим деревцям в контейнерах, після свят їх можна тримати на балконах або ж висадити на подвір’ї. Новорічну ялинку можна створити власними руками, зробивши святкову композицію.

19 грудня 2017 року на природничо-математичному факультеті Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка (кафедра екології та охорони природи) відбулася щорічна виставка-конкурс «Зимовий – букет замість ялинки», в рамках природоохоронної акції «Не рубай ялинку».

На виставці були представлені чудові букети та композиції, з використанням невеликих гілок хвойних дерев, шишок, природних та штучних матеріалів.

Метою виставки-конкурсу є збереження нашого зеленого багатства – лісів. Діти привчаються до думки, що замість живих ялинок і сосен можна прикрасити оселю на новорічні свята невеликими оригінальними композиціями, які зібрані без шкоди для природи.

Створити свято у своєму домі не знищуючи природу – це зручно, гарно, актуально і навіть модно в наш час!

Джерело: Департаменті екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА





Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 991 | Теги: зимові свята, штучна ялинка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar